DASTATUARTE FOOD & ART 2023:

PINTXO LEHIAKETA / CONCURSO DE PINTXOS

1,20 

Hurrengo tabernetako pintxoa eskatu, zigilua jarri PINTXO TXARTELA-ri eta sartu sari ezberdinen zozketan (gutxienez 3 zigilu). Zure Pintxo-Bonoa uztailak 9 igandea, 16:00ak arte, parte hartzen duten establezimenduetako hautetsontzietan utz dezakezu.

Dastatu pintxo guzti hauek. Zein izango ote duzu gustokoen?

Ez zaitez galdu! Hemen dituzu pintxoen kokapenak mapan


Pide tu pintxo en los siguientes bares, sella tu BONO PINTXO y entra en el sorteo de diferentes premios (mínimo 3 sellos). Deposita tu Bono-Pintxo en las urnas de los establecimientos participantes hasta el 9 de julio, domingo, a las 16:00h.

Saborea todos estos pinchos. ¿Cuál será tu favorito?

¡No te pierdas! Aquí tienes la ubicación de cada pintxo en el mapa

1 PORTALENA

Gurutze Maradiaga
PORKPU

Iberiko-laminak curryarekin, mendarekin eta patata purearekin aromatizatua. Láminas de ibérico al curry aromatizado con menta y puré de patata.

2 NEW TAVERN

Ainhoa Gutierrez & Jon Zabala
TXIPI-LOREA

Erremolatxaz tindatutako txipiroia. Ogi-grissinia espirulinarekin. Zitriko-almibarra. Chipirón teñido con remolacha. Grissini de pan con espirulina. Almibar de cítricos.

3 OKELA

Javier Madariaga
TXIMELETA

Bertako piperra, txipiroiz betea. Patata-purea itsaskiharraskekin, txipsekin eta tipula-emultsioarekin. Pimiento del país relleno de chipirón. Puré de patata con rascos marisco, chips y emulsión de cebolla.

4 OLAXKA

Kley y Pablo
HUERTAMAR

Hegaluzea, pipermina, arrautza egosia, antxoa eta maionesa. Bonito, guindilla, huevo cocido, anchoa y mahonesa.

5 JUBIS GORLIZ

Pepe Gómez Blanco
TXOSBIF

Txerri-roastbeef tosta, tipula karamelatua eta maionesa miso eta limarekin. Tosta de roastbeef de cerdo, cebolla caramelizada y mahonesa de miso y lima.

6 TXISPAS

Arantza Allende Larrea
TXOMBO

Otarraina, olagarroa, muskuilua eta ozpin-olioa.
Langostino, pulpo, mejillón y vinagreta.

7 IBERRE

Martinetxe
MICRO ENSALADA MIXTA

Tomatea, arrain-buztan gelatina, tipulin-ernamuina, hegaluzea, antxoa gazituta eta galeper-arrautza.
Tomate, gelatina cola de pescado, germinado de cebolleta, bonito, antxoa en salazón y huevo de codorniz.

8 GELATI PELATI

Casimiro D Florio
KASILORE

Ore frijitua, mortadela, albahaka-pestozko krema, errukula eta cherry tomatea. Masa frita, mortadela, crema de pesto de albahaca, rúcula y tomate cherry.

9 TSUNAMI

Izaskun Irusta Iturregi
PISTO TSUNAMI

Tipula, piper berdea, tomatea, kalabazina eta arrautza. Cebolla, pimiento verde, tomate, calabacín y huevo.

10 JAMONOSTRUCK

Ander Arrizabalaga Eguiluz
NIGIRI DE OSTRAS CON VELA CRUJIENTE DE JAMÓN IBÉRICO

Ostra eta txerri iberikoaren urdaiazpikoa.
Ostra y jamón ibérico.