DASTATUARTE FOOD & ART 2023:
PINTXO LEHIAKETA / CONCURSO DE PINTXOS
1,20 €
Hurrengo tabernetako pintxoa eskatu, zigilua jarri PINTXO TXARTELA-ri eta sartu sari ezberdinen zozketan (gutxienez 3 zigilu). Zure Pintxo-Bonoa uztailak 9 igandea, 16:00ak arte, parte hartzen duten establezimenduetako hautetsontzietan utz dezakezu.
Dastatu pintxo guzti hauek. Zein izango ote duzu gustokoen?
Ez zaitez galdu! Hemen dituzu pintxoen kokapenak mapan
Pide tu pintxo en los siguientes bares, sella tu BONO PINTXO y entra en el sorteo de diferentes premios (mínimo 3 sellos). Deposita tu Bono-Pintxo en las urnas de los establecimientos participantes hasta el 9 de julio, domingo, a las 16:00h.
Saborea todos estos pinchos. ¿Cuál será tu favorito?
¡No te pierdas! Aquí tienes la ubicación de cada pintxo en el mapa

1 PORTALENA
Gurutze Maradiaga
PORKPU
Iberiko-laminak curryarekin, mendarekin eta patata purearekin aromatizatua. Láminas de ibérico al curry aromatizado con menta y puré de patata.

2 NEW TAVERN
Ainhoa Gutierrez & Jon Zabala
TXIPI-LOREA
Erremolatxaz tindatutako txipiroia. Ogi-grissinia espirulinarekin. Zitriko-almibarra. Chipirón teñido con remolacha. Grissini de pan con espirulina. Almibar de cítricos.

3 OKELA
Javier Madariaga
TXIMELETA
Bertako piperra, txipiroiz betea. Patata-purea itsaskiharraskekin, txipsekin eta tipula-emultsioarekin. Pimiento del país relleno de chipirón. Puré de patata con rascos marisco, chips y emulsión de cebolla.

4 OLAXKA
Kley y Pablo
HUERTAMAR
Hegaluzea, pipermina, arrautza egosia, antxoa eta maionesa. Bonito, guindilla, huevo cocido, anchoa y mahonesa.

5 JUBIS GORLIZ
Pepe Gómez Blanco
TXOSBIF
Txerri-roastbeef tosta, tipula karamelatua eta maionesa miso eta limarekin. Tosta de roastbeef de cerdo, cebolla caramelizada y mahonesa de miso y lima.

6 TXISPAS
Arantza Allende Larrea
TXOMBO
Otarraina, olagarroa, muskuilua eta ozpin-olioa.
Langostino, pulpo, mejillón y vinagreta.

7 IBERRE
Martinetxe
MICRO ENSALADA MIXTA
Tomatea, arrain-buztan gelatina, tipulin-ernamuina, hegaluzea, antxoa gazituta eta galeper-arrautza.
Tomate, gelatina cola de pescado, germinado de cebolleta, bonito, antxoa en salazón y huevo de codorniz.

8 GELATI PELATI
Casimiro D Florio
KASILORE
Ore frijitua, mortadela, albahaka-pestozko krema, errukula eta cherry tomatea. Masa frita, mortadela, crema de pesto de albahaca, rúcula y tomate cherry.

9 TSUNAMI
Izaskun Irusta Iturregi
PISTO TSUNAMI
Tipula, piper berdea, tomatea, kalabazina eta arrautza. Cebolla, pimiento verde, tomate, calabacín y huevo.

10 JAMONOSTRUCK
Ander Arrizabalaga Eguiluz
NIGIRI DE OSTRAS CON VELA CRUJIENTE DE JAMÓN IBÉRICO
Ostra eta txerri iberikoaren urdaiazpikoa.
Ostra y jamón ibérico.
