Okela jatetxea barrutik tradizionalki apaindutako lekua da eta ostalaritza munduan 1964. urtetik dagoen familia batek eramaten du. Lokalaren izenak adierazten duen legez, okela zerbitzatzen dute eta, horretaz aparte, alergenoei buruzko informazioa duten bere karta eta menuan hamburgesak, sandwichak, arrainak, entsaladak, pizzak (beganak ere bai) eta beste hainbat produktu eskaintzen dituzte. Kristalezko terraza bat ere badaukate jatetxearen sarreran eta baita aho gozoa egingo dizuen parrila ere.



Gorlizko VI. pintxo mikologiko lehiaketako irabazlea izan da, “Mendiko produktuak” pintxoarekin: Baratxuri-zopa mina, onddo jogurt-a hotzean, boletus Edulis eta oliba moussa, urdaiazpiko takoak eta perrexilarekin.

Dastauarte Food & Art 2022 jaialdiko pintxo lehiaketaren irabazlea, “Itsasotik mendira” pintxoarekin. Itsaski-krema, muskuilu-emultsioarekin eta onddo-esentziarekin, croissant hostoarekin eta tomate birrinduarekin eta urdaiazpiko-takoekin.

Gutxi gorabeherako prezioa
Eguneko menua 14€
Asteburuko menua: 24,50€ y 35€
Menu berezia: 24,50€ astelehenetik igandera
Karta
Gluten gabeko aukerak
Pintxoa
Ordutegia
Atseden eguna: Astearte arratsaldea eta asteazkena
Igande-ostegun 07:30 -22:00. Ostiral-larunbat 07:30-00:00
Bazkari ordutegia: Al-Ig 13:00-16:00
Afarien ordutegia
Afariak egunero asteartetan eta azteazkenetan izan ezik.
Ostiral eta larunbatetan 20:30tatik 23:30etara
Beste egunetan 20:00etatik 22:00etara
Eskailera gabeko sarbidea
*Establezimenduak emandako datuak. Turismo Bulegoak ez du bere gain hartuko aldaketarik badago eta hauek turismo bulegora jakinarazten ez badizkigute.
Interesgarria
Helbidea: J.A. Agirre plaza, 3
Tel: +34 946 770 213
Web: http://www.restauranteokela.info